Nutriční hodnoty (Kuře pečené na cizrně s hříbky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 930 kJ / 939 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 49,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,57 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,84 g |
| Tuky | 33,41 g |
| – nasycené | 9,18 g |
| – nenasycené | 22,87 g |
| –– mononenasycené | 13,28 g |
| –– polynenasycené | 9,59 g |
| ––– omega 3 | 1,33 g |
| Vláknina | 84,96 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 47 mg |
| Sůl | 0,04 g |
| Sacharidy | 68,53 g |
| – cukry | 6,86 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí stehna bez kůže | Kuře stehno s kůží | |
| 200 g 200 g cizrny | Cizrna | 200 g |
| 50 g 50 g sušených hříbků | Hřib sušený | 50 g |
| 3 stonky 3 stonky řapíkatého celeru | Celer řapíkatý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 200-250 ml 200-250 ml vývaru | Vývar masový | 225 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvé petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |