Nutriční hodnoty (Adžabsandál)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 824 kJ / 197 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,88 g |
| Tuky | 1,00 g |
| – nasycené | 0,25 g |
| – nenasycené | 0,49 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,35 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 16,63 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 472 mg |
| Sůl | 1,10 g |
| Sacharidy | 36,30 g |
| – cukry | 22,82 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 lilek | Lilek čerstvý | |
| 1 1 paprika sladká | Paprika červená sušená | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| koriandr (nebo adžika) | Koriandr semena | |
| vinný ocet | Ocet vinný bílý | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| sýr feta | Sýr feta |