Nutriční hodnoty (Broskvový zákusek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 904 kJ / 3 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 133,74 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 122,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,60 g |
| Tuky | 141,33 g |
| – nasycené | 81,83 g |
| – nenasycené | 46,64 g |
| –– mononenasycené | 38,70 g |
| –– polynenasycené | 7,94 g |
| ––– omega 3 | 1,19 g |
| Vláknina | 6,80 g |
| Cholesterol | 1,26 g |
| Sodík | 762 mg |
| Sůl | 1,46 g |
| Sacharidy | 382,90 g |
| – cukry | 317,60 g |
| ––– laktóza | 31,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 80 g 80 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 80 g |
| 20 g 20 g kakaa | Kakao prášek | 20 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 500 g 500 g měkkého tvarohu | Tvaroh polotučný | 500 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 150 g 150 g moučkového cukru (dle chuti) | Cukr bílý | 150 g |
| 20 g 20 g želatiny | Želatina vepřová | 20 g |
| broskvový kompot | Broskev zavařená | |
| mléko (na zředění tvarohu) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 200 ml 200 ml vaječného likéru | Likér vaječný | 200 ml |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 5 g 5 g želatiny | Želatina vepřová | 5 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| tuk (na vymazání formy) | Margarín | |
| hrubá mouka (na vysypání formy) | Mouka pšeničná hrubá | |
| broskve | Dužina broskve čerstvá | |
| čokoláda (hoblinky) | Čokoláda mléčná 30% | |
| lístky lístky máty | Máta peprná list čerstvá |