Nutriční hodnoty (Dvoubarevný chlebíček II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 001 kJ / 2 151 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,00 g |
| Tuky | 34,39 g |
| – nasycené | 11,09 g |
| – nenasycené | 15,82 g |
| –– mononenasycené | 11,72 g |
| –– polynenasycené | 4,11 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 18,50 g |
| Cholesterol | 778 mg |
| Sodík | 309 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 391,20 g |
| – cukry | 194,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 3/4 hrnku 3/4 hrnku moučkového cukru | Cukr bílý | 187.5 g |
| 1/4 1/4 másla | Máslo kravské | 0.25 g |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 kypřící prášek | Kypřící prášek | |
| 1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce kakaa | Kakao prášek | 50 g |
| tuk a mouka na formu | Mouka pšeničná hladká |