Nutriční hodnoty (Frittata)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 430 kJ / 1 537 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,91 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,93 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g |
| Tuky | 112,31 g |
| – nasycené | 47,90 g |
| – nenasycené | 49,90 g |
| –– mononenasycené | 42,72 g |
| –– polynenasycené | 7,17 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 5,60 g |
| Cholesterol | 1,74 g |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 3,76 g |
| Sacharidy | 48,77 g |
| – cukry | 13,40 g |
| ––– laktóza | 6,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 100 g 100 g strouhaného Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 200 g 200 g brambor | Brambor zimní | 200 g |
| 1 1 klobása | Klobása | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| hrst hrst mražené zeleniny (brokolice, hrášek, mrkev, kukuřice...) | Mrkev mražená |