Nutriční hodnoty (Jablečný řez s marmeládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 809 kJ / 4 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,62 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 51,36 g |
| Tuky | 172,73 g |
| – nasycené | 43,88 g |
| – nenasycené | 121,28 g |
| –– mononenasycené | 79,54 g |
| –– polynenasycené | 41,75 g |
| ––– omega 3 | 3,26 g |
| Vláknina | 45,60 g |
| Cholesterol | 266 mg |
| Sodík | 957 mg |
| Sůl | 2,70 g |
| Sacharidy | 572,08 g |
| – cukry | 207,88 g |
| ––– laktóza | 5,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
| 8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| cukr dle chuti | Cukr bílý | |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| rozinky | Rozinky | |
| 5 5 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
| 70 g 70 g cukru moučky | Cukr bílý | 70 g |
| marmeláda | Marmeláda jahodová |