Nutriční hodnoty (Jablečný řez s marmeládou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 809 kJ / 4 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,62 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 29,26 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,36 g |
Tuky | 172,73 g |
– nasycené | 43,88 g |
– nenasycené | 121,28 g |
–– mononenasycené | 79,54 g |
–– polynenasycené | 41,75 g |
––– omega 3 | 3,26 g |
Vláknina | 45,60 g |
Cholesterol | 266 mg |
Sodík | 957 mg |
Sůl | 2,70 g |
Sacharidy | 572,08 g |
– cukry | 207,88 g |
––– laktóza | 5,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
8 lžic 8 lžic mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 120 ml |
8 8 jablek | Jablko čerstvé | 1200 g |
2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
cukr dle chuti | Cukr bílý | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
rozinky | Rozinky | |
5 5 bílků | Vaječný bílek | 165 g |
70 g 70 g cukru moučky | Cukr bílý | 70 g |
marmeláda | Marmeláda jahodová |