Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný řez s marmeládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 809 kJ /
4 257 kcal
Bílkoviny80,62 g
– z toho živočišné bílkoviny29,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny51,36 g
Tuky172,73 g
– nasycené43,88 g
– nenasycené121,28 g
–– mononenasycené79,54 g
–– polynenasycené41,75 g
––– omega 33,26 g
Vláknina45,60 g
Cholesterol 266 mg
Sodík 957 mg
Sůl2,70 g
Sacharidy572,08 g
– cukry207,88 g
––– laktóza5,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
8 lžic 8 lžic mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 120 ml
8 8 jablek Jablko čerstvé 1200 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
cukr dle chuti Cukr bílý
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
rozinky Rozinky
5 5 bílků Vaječný bílek 165 g
70 g 70 g cukru moučky Cukr bílý 70 g
marmeláda Marmeláda jahodová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.