Nutriční hodnoty (Pstruh po šumavsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 3 767 kJ / 900 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,09 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,42 g |
| Tuky | 79,48 g |
| – nasycené | 51,37 g |
| – nenasycené | 26,21 g |
| –– mononenasycené | 24,20 g |
| –– polynenasycené | 2,01 g |
| ––– omega 3 | 0,41 g |
| Vláknina | 1,60 g |
| Cholesterol | 251 mg |
| Sodík | 89 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 14,31 g |
| – cukry | 9,23 g |
| ––– laktóza | 8,16 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 pstruzi | Pstruh | |
| 70 g 70 g másla | Máslo kravské | 70 g |
| 2 dl 2 dl smetany | Smetana kravská sladká 12% | 200 ml |
| 1,5 dl 1,5 dl bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| sardelová pasta | Sardelová pasta | |
| 40 g 40 g čerstvých žampionů | Žampion čerstvý | 40 g |
| citron | Citrón čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |