Nutriční hodnoty (Domácí marcipán)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 624 kJ / 2 778 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 37,07 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 104,53 g |
– nasycené | 67,65 g |
– nenasycené | 35,76 g |
–– mononenasycené | 32,46 g |
–– polynenasycené | 3,30 g |
––– omega 3 | 0,39 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 347 mg |
Sodík | 453 mg |
Sůl | 1,01 g |
Sacharidy | 401,45 g |
– cukry | 401,23 g |
––– laktóza | 43,78 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g cukru moučka | Cukr bílý | 350 g |
110 g 110 g másla | Máslo kravské | 110 g |
110 g 110 g sušeného mléka | Mléko kravské polotučné sušené | 110 g |
1 1 bílek | Vaječný bílek | 33 g |
2 lžíce 2 lžíce rumu | Rum | 34 ml |
potravinářské barvivo (nemusí být) | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) |