Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Koláč s dušenými jablíčky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 988 kJ /
4 777 kcal
Bílkoviny77,44 g
– z toho živočišné bílkoviny35,46 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,98 g
Tuky222,63 g
– nasycené131,70 g
– nenasycené78,62 g
–– mononenasycené68,55 g
–– polynenasycené10,07 g
––– omega 31,26 g
Vláknina42,75 g
Cholesterol 1,38 g
Sodík 986 mg
Sůl2,87 g
Sacharidy594,62 g
– cukry267,97 g
––– laktóza12,57 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
370 g 370 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 370 g
100 g 100 g moučkového cukru Cukr bílý 100 g
120 g 120 g másla Máslo kravské 120 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
2 lžíce 2 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 30 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
8 8 velkých jablek Jablko čerstvé 1200 g
80 g 80 g másla Máslo kravské 80 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
250 g 250 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
3 lžíce 3 lžíce vanilkového pudinku (prášek) Puding v prášku 45 g
4 lžíce 4 lžíce javorového sirupu (nebo medu) Sirup javorový 60 ml
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
cukr (podle chuti) Cukr bílý
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.