Nutriční hodnoty (Dezert s mascarpone a jahodovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 8 524 kJ / 2 037 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,46 g |
Tuky | 173,45 g |
– nasycené | 113,33 g |
– nenasycené | 58,78 g |
–– mononenasycené | 53,33 g |
–– polynenasycené | 5,45 g |
––– omega 3 | 2,02 g |
Vláknina | 2,06 g |
Cholesterol | 267 mg |
Sodík | 336 mg |
Sůl | 0,27 g |
Sacharidy | 101,58 g |
– cukry | 96,58 g |
––– laktóza | 13,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
6 kousků 6 kousků piškotového korpusu (nebo sušenek) | ||
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče | Pomeranč čerstvý | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky pomerančové kůry | Pomerančová kůra čerstvá | 2.5 g |
400 g 400 g mascarpone | Mascarpone | 400 g |
2 2 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
1/2 lžičky 1/2 lžičky limetové kůry | ||
1 balení 1 balení jahod | Jahody čerstvé | |
2 lžíce 2 lžíce tmavého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky limetové kůry | ||
1 lžička 1 lžička solamylu | Bramborový škrob | 5 g |
1 1 kiwi | Kiwi čerstvé | |
6 kuliček 6 kuliček Rafaela | Bonbon čokoládový |