Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dezert s mascarpone a jahodovou omáčkou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie8 524 kJ /
2 037 kcal
Bílkoviny16,46 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,46 g
Tuky173,45 g
– nasycené113,33 g
– nenasycené58,78 g
–– mononenasycené53,33 g
–– polynenasycené5,45 g
––– omega 32,02 g
Vláknina2,06 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 336 mg
Sůl0,27 g
Sacharidy101,58 g
– cukry96,58 g
––– laktóza13,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 kousků 6 kousků piškotového korpusu (nebo sušenek)
šťáva z 1/2 šťáva z 1/2 pomeranče Pomeranč čerstvý
1/2 lžičky 1/2 lžičky pomerančové kůry Pomerančová kůra čerstvá 2.5 g
400 g 400 g mascarpone Mascarpone 400 g
2 2 smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
1/2 lžičky 1/2 lžičky limetové kůry
1 balení 1 balení jahod Jahody čerstvé
2 lžíce 2 lžíce tmavého cukru Cukr třtinový 30 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky limetové kůry
1 lžička 1 lžička solamylu Bramborový škrob 5 g
1 1 kiwi Kiwi čerstvé
6 kuliček 6 kuliček Rafaela Bonbon čokoládový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.