Nutriční hodnoty (Mexické pikantní kuře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 540 kJ / 1 085 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,21 g |
| Tuky | 90,41 g |
| – nasycené | 36,42 g |
| – nenasycené | 53,05 g |
| –– mononenasycené | 45,05 g |
| –– polynenasycené | 8,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 15,18 g |
| Cholesterol | 56 mg |
| Sodík | 1,89 g |
| Sůl | 4,75 g |
| Sacharidy | 54,14 g |
| – cukry | 23,09 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí čtvrtky bez kůže | Kuře stehno s kůží | |
| 2 2 cibule nakrájené nadrobno | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku nasekaného najemno | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 KL 1 KL jemně nasekaného zázvoru | Zázvor sušený | 7 g |
| 1 KL 1 KL sladké červené papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| 1 KL 1 KL pálivé sušené papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| 3 PL 3 PL pálivého kečupu | Kečup ostrý | 45 ml |
| 1 PL 1 PL sladkého kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 1 1 chilli paprička | Chilli paprička čerstvá | |
| 1/4 1/4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 37.5 g |
| 1/4 1/4 žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 37.5 g |
| 1 1 konzerva červených fazolí v chilli nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| drůbeží vývar | Vývar kuřecí | |
| 80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
| 2 PL 2 PL olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| voda | Voda |