Nutriční hodnoty (Crostini di fegato - tousty s játrovou pomazánkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 292 kJ / 548 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 45,22 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,56 g |
| Tuky | 25,61 g |
| – nasycené | 5,69 g |
| – nenasycené | 16,16 g |
| –– mononenasycené | 11,22 g |
| –– polynenasycené | 4,94 g |
| ––– omega 3 | 0,99 g |
| Vláknina | 4,73 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 565 mg |
| Sůl | 1,35 g |
| Sacharidy | 17,18 g |
| – cukry | 4,78 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 250 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 ks 6 ks ančoviček | Ančovičky v oleji | |
| 1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 šálek 1 šálek vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kaparů v octě | Kapary | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olej extra virgin | Olej řepkový | 11 ml |
| 8 plátků 8 plátků bagety | Bageta pšeničná | |
| česnek | Česnek čerstvý |