Nutriční hodnoty (Čokoládovo-ořechová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 20 675 kJ / 4 942 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 61,50 g |
| Tuky | 214,80 g |
| – nasycené | 52,00 g |
| – nenasycené | 144,08 g |
| –– mononenasycené | 111,25 g |
| –– polynenasycené | 32,83 g |
| ––– omega 3 | 1,66 g |
| Vláknina | 28,00 g |
| Cholesterol | 1,31 g |
| Sodík | 896 mg |
| Sůl | 2,66 g |
| Sacharidy | 626,40 g |
| – cukry | 281,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g Hery | Margarín | 150 g |
| 200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 450 g 450 g hrubé mouky (nebo polohrubé) | Mouka pšeničná hrubá | 450 g |
| 100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 100 g 100 g lískových oříšků | Lískový ořech | 100 g |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 200 ml 200 ml mléka (asi) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |