Nutriční hodnoty (Zelný salát s mandarinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 519 kJ / 363 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 9,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
Tuky | 4,17 g |
– nasycené | 1,75 g |
– nenasycené | 1,76 g |
–– mononenasycené | 0,59 g |
–– polynenasycené | 1,17 g |
––– omega 3 | 0,08 g |
Vláknina | 18,20 g |
Cholesterol | 18 mg |
Sodík | 3,29 g |
Sůl | 8,12 g |
Sacharidy | 55,33 g |
– cukry | 53,33 g |
––– laktóza | 8,17 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
2 2 středně velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
1 1 mandarinky v plechovce | Mandarinka čerstvá | |
150-200 g 150-200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 175 ml |
hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |