Nutriční hodnoty (Zelný salát s mandarinkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 519 kJ / 363 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,60 g |
| Tuky | 4,17 g |
| – nasycené | 1,75 g |
| – nenasycené | 1,76 g |
| –– mononenasycené | 0,59 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 18,20 g |
| Cholesterol | 18 mg |
| Sodík | 3,29 g |
| Sůl | 8,12 g |
| Sacharidy | 55,33 g |
| – cukry | 53,33 g |
| ––– laktóza | 8,17 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| 2 2 středně velká jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 1 1 mandarinky v plechovce | Mandarinka čerstvá | |
| 150-200 g 150-200 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 175 ml |
| hrst hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |