Nutriční hodnoty (Kuře z pánve s cizrnou a žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 312 kJ / 792 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 85,47 g |
| – nasycené | 41,93 g |
| – nenasycené | 42,53 g |
| –– mononenasycené | 36,13 g |
| –– polynenasycené | 6,40 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,60 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 0,77 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| naporcované kuře (já použila 6 kuřecích špalíčků ze stehen s kostí) | Kuře stehno s kůží | |
| čerstvé žampiony (lepší jsou menší, já měla jen velké, ty jsem použila 4 ks) | Žampion čerstvý | |
| hrst hrst vařené cizrny (možno použít ve slaném nálevu) | Cizrna | |
| hrst hrst mraženého zeleného hrášku | Hrášek zelený | |
| 100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
| 6 6 šalotek | Šalotka čerstvá | |
| 2 2 polévkové lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | |
| špetka špetka sušeného estragonu | Estragon sušený | |
| pár snítek snítek čerstvého rozmarýnu | Rozmarýn čerstvý | |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| olej | Olej řepkový | |
| 200 ml 200 ml vývaru | Vývar hovězí | 200 ml |
| hladká mouka na obalení | Mouka pšeničná hladká | |
| kousek kousek chladného másla | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |