Nutriční hodnoty (Indonéská smažená rýže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 068 kJ / 1 689 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 143,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 118,91 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,08 g |
| Tuky | 23,15 g |
| – nasycené | 6,33 g |
| – nenasycené | 10,98 g |
| –– mononenasycené | 7,95 g |
| –– polynenasycené | 3,03 g |
| ––– omega 3 | 0,85 g |
| Vláknina | 12,76 g |
| Cholesterol | 851 mg |
| Sodík | 1,92 g |
| Sůl | 4,74 g |
| Sacharidy | 219,88 g |
| – cukry | 16,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| ( 1 1 . S krevetami a kuřecím masem) | ||
| 1 1 menší kuřecí prso | Kuře prso | 350 g |
| 100 g 100 g vyloupaných krevet | Krevety loupané | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 100 g 100 g zeleného hrášku | Hrášek zelený | 100 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 200- 300 g 200- 300 g vařené rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 1-2 PL 1-2 PL červené kari pasty | Curry pasta | 22.5 g |
| 1 PL 1 PL sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| olej | Olej řepkový | |
| ( 2 2 . Koktejl z mořských plodů) | ||
| krevety | Krevety loupané | |
| sépie | Sépie | |
| chobotnice | Chobotnice čerstvá | |