Nutriční hodnoty (Broskvové řezy se smetanovožloutkovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 21 019 kJ / 5 024 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,37 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,57 g |
| Tuky | 237,50 g |
| – nasycené | 131,97 g |
| – nenasycené | 87,55 g |
| –– mononenasycené | 75,20 g |
| –– polynenasycené | 12,35 g |
| ––– omega 3 | 1,31 g |
| Vláknina | 11,30 g |
| Cholesterol | 2,13 g |
| Sodík | 684 mg |
| Sůl | 1,45 g |
| Sacharidy | 616,52 g |
| – cukry | 306,32 g |
| ––– laktóza | 8,82 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 350 g 350 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 350 g |
| 150 g 150 g cukru moučky | Cukr bílý | 150 g |
| 200 g 200 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 800 ml 800 ml kompotovaných broskví | Broskev zavařená | |
| šťáva z kompotu | Šťáva z kompotu | |
| 2 2 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku | |
| voda (dle potřeby) | Voda | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 130 g 130 g cukru krystal | Cukr bílý | 130 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |