Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Broskvové řezy se smetanovožloutkovou krustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie21 019 kJ /
5 024 kcal
Bílkoviny99,37 g
– z toho živočišné bílkoviny58,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,57 g
Tuky237,50 g
– nasycené131,97 g
– nenasycené87,55 g
–– mononenasycené75,20 g
–– polynenasycené12,35 g
––– omega 31,31 g
Vláknina11,30 g
Cholesterol 2,13 g
Sodík 684 mg
Sůl1,45 g
Sacharidy616,52 g
– cukry306,32 g
––– laktóza8,82 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
150 g 150 g cukru moučky Cukr bílý 150 g
200 g 200 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 200 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
800 ml 800 ml kompotovaných broskví Broskev zavařená
šťáva z kompotu Šťáva z kompotu
2 2 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku
voda (dle potřeby) Voda
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
130 g 130 g cukru krystal Cukr bílý 130 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.