Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborová polévka s vůní Indie)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie816 kJ /
195 kcal
Bílkoviny6,03 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,03 g
Tuky1,16 g
– nasycené0,23 g
– nenasycené0,75 g
–– mononenasycené0,39 g
–– polynenasycené0,36 g
––– omega 30,02 g
Vláknina12,43 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 176 mg
Sůl0,37 g
Sacharidy33,91 g
– cukry5,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
cibule - na kostičky kostičky Cibule čerstvá
lžíce lžíce másla Máslo kravské
1 1 větší mrkev - nastrouhat nahrubo Mrkev čerstvá 50 g
1/4 1/4 celeru - nastrouhat nahrubo Celer bulva čerstvá 135 g
menší petržel - nastrouhat nahrubo Petržel kořenová čerstvá
1 hrst 1 hrst sušených hub - předem namočit, pak chvilku povařit (v létě jsou nejlepší čerstvé) Houby sušené směs
3 3 větší brambory Brambor zimní 150 g
1/4 1/4 květáku Květák čerstvý
zeleninový bujon Bujón zeleninový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
1 lžička 1 lžička dobrého kari Kari 5 g
lžička lžička kurkumy Kurkuma mletá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.