Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty ("Karmínová krása na zahřátí" Kapiová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 323 kJ /
1 511 kcal
Bílkoviny19,78 g
– z toho živočišné bílkoviny2,17 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,61 g
Tuky72,40 g
– nasycené25,14 g
– nenasycené46,14 g
–– mononenasycené18,33 g
–– polynenasycené27,81 g
––– omega 30,12 g
Vláknina39,72 g
Cholesterol 53 mg
Sodík 15,24 g
Sůl40,98 g
Sacharidy179,97 g
– cukry77,59 g
––– laktóza2,93 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg červených kapií Paprika červená čerstvá 1000 g
3 3 střední cibule Cibule čerstvá 210 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
450 ml 450 ml zeleninového bujónu nebo vývaru Bujón zeleninový 450 g
3 lžíce 3 lžíce 20% kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 75 ml
1 lžíce 1 lžíce másla a Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje na smažení cibule+trocha olivového oleje na potření paprik) Olej olivový 11 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.