Nutriční hodnoty (Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 33 026 kJ / 7 893 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1 295,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1 293,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
| Tuky | 273,23 g |
| – nasycené | 67,01 g |
| – nenasycené | 136,59 g |
| –– mononenasycené | 118,98 g |
| –– polynenasycené | 17,61 g |
| ––– omega 3 | 1,30 g |
| Vláknina | 5,70 g |
| Cholesterol | 4,23 g |
| Sodík | 3,26 g |
| Sůl | 6,50 g |
| Sacharidy | 30,30 g |
| – cukry | 20,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600-700 dkg 600-700 dkg plece z divočáka | Vepřová plec | 6500 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| koření divočina | Nové koření mleté | |
| 2 lžice 2 lžice domacího rybízového džemu | Džem z červeného rybízu | 30 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| domací vývar | Vývar hovězí | |
| na zahuštění trochu trochu mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
| cibuli | Cibule čerstvá | |
| petrželku | Petržel nať čerstvá |