Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie33 026 kJ /
7 893 kcal
Bílkoviny1 295,12 g
– z toho živočišné bílkoviny1 293,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,62 g
Tuky273,23 g
– nasycené67,01 g
– nenasycené136,59 g
–– mononenasycené118,98 g
–– polynenasycené17,61 g
––– omega 31,30 g
Vláknina5,70 g
Cholesterol 4,23 g
Sodík 3,26 g
Sůl6,50 g
Sacharidy30,30 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600-700 dkg 600-700 dkg plece z divočáka Vepřová plec 6500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
koření divočina Nové koření mleté
2 lžice 2 lžice domacího rybízového džemu Džem z červeného rybízu 30 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml
domací vývar Vývar hovězí
na zahuštění trochu trochu mouky Mouka pšeničná hladká
čerstvá paprika Paprika červená čerstvá
cibuli Cibule čerstvá
petrželku Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.