Nutriční hodnoty (Divočák v rybízovinné omáčce s knedlíkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 33 026 kJ / 7 893 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1 295,12 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1 293,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,62 g |
Tuky | 273,23 g |
– nasycené | 67,01 g |
– nenasycené | 136,59 g |
–– mononenasycené | 118,98 g |
–– polynenasycené | 17,61 g |
––– omega 3 | 1,30 g |
Vláknina | 5,70 g |
Cholesterol | 4,23 g |
Sodík | 3,26 g |
Sůl | 6,50 g |
Sacharidy | 30,30 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600-700 dkg 600-700 dkg plece z divočáka | Vepřová plec | 6500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
koření divočina | Nové koření mleté | |
2 lžice 2 lžice domacího rybízového džemu | Džem z červeného rybízu | 30 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
domací vývar | Vývar hovězí | |
na zahuštění trochu trochu mouky | Mouka pšeničná hladká | |
čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | |
cibuli | Cibule čerstvá | |
petrželku | Petržel nať čerstvá |