Nutriční hodnoty (Brambory s olivami a fazolkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 12 869 kJ / 3 076 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 35,59 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,59 g | 
| Tuky | 222,78 g | 
| – nasycené | 23,52 g | 
| – nenasycené | 190,40 g | 
| –– mononenasycené | 136,80 g | 
| –– polynenasycené | 53,60 g | 
| ––– omega 3 | 12,85 g | 
| Vláknina | 60,67 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 1,97 g | 
| Sůl | 3,90 g | 
| Sacharidy | 202,96 g | 
| – cukry | 32,16 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg salátových brambor | Brambor zimní | 1000 g | 
| 0,150 kg 0,150 kg zelených oliv bez pecky | Olivy čerstvé nezralé | 150.00000596046448 g | 
| 0,150 kg 0,150 kg černých oliv bez pecky | Olivy černé nakládané v oleji | 150.00000596046448 g | 
| 0,250 kg 0,250 kg zelené fazolky | Fazolky čerstvé | 250 g | 
| 0,250 kg 0,250 kg žluté fazolky | Fazolky čerstvé | 250 g | 
| 1 1 – 2 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g | 
| 3 KL 3 KL kapary | Kapary | 15 g | 
| 4 4 filetky ančoviček, jsem- li ančoviček prost, dám sardelovou pastu | Sardelová pasta | |
| 1 1 šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 1,5 dl 1,5 dl oleje | Olej řepkový | 150 ml | 
| 1 dl 1 dl vinného octa | Ocet vinný bílý | 100 ml | 
| Nať petrušky, bazalky, majoránky | Majoránka sušená |