Nutriční hodnoty (Plněné a smažené žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 496 kJ / 1 075 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 49,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 41,89 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,50 g |
Tuky | 83,87 g |
– nasycené | 40,82 g |
– nenasycené | 37,53 g |
–– mononenasycené | 31,48 g |
–– polynenasycené | 6,05 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 22,50 g |
Cholesterol | 645 mg |
Sodík | 2,97 g |
Sůl | 7,20 g |
Sacharidy | 19,32 g |
– cukry | 11,37 g |
––– laktóza | 4,92 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 8 žampionů | Žampion čerstvý | |
1 řapík 1 řapík celeru | Celer bulva čerstvá | 500 g |
50 g 50 g anglické slaniny | Anglická slanina | 50 g |
50 g 50 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
50 g 50 g nivy | Niva 50% t. v s. | 50 g |
50 50 polosuchého salámu | Polosuchý salám | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 lžíce 1 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 25 ml |
petrželka (pažitka) | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
sůl | Sůl mořská |