Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné a smažené žampiony)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 496 kJ /
1 075 kcal
Bílkoviny49,39 g
– z toho živočišné bílkoviny41,89 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,50 g
Tuky83,87 g
– nasycené40,82 g
– nenasycené37,53 g
–– mononenasycené31,48 g
–– polynenasycené6,05 g
––– omega 30,29 g
Vláknina22,50 g
Cholesterol 645 mg
Sodík 2,97 g
Sůl7,20 g
Sacharidy19,32 g
– cukry11,37 g
––– laktóza4,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 8 žampionů Žampion čerstvý
1 řapík 1 řapík celeru Celer bulva čerstvá 500 g
50 g 50 g anglické slaniny Anglická slanina 50 g
50 g 50 g eidamu Sýr kravský tvrdý 30% 50 g
50 g 50 g nivy Niva 50% t. v s. 50 g
50 50 polosuchého salámu Polosuchý salám
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 lžíce 1 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 25 ml
petrželka (pažitka) Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
vejce Vejce slepičí
strouhanka Strouhanka pšeničná
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.