Nutriční hodnoty (Křehké a voňavé kuřecí řízečky na asijský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 370 kJ / 805 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 116,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,36 g |
| Tuky | 5,63 g |
| – nasycené | 1,62 g |
| – nenasycené | 3,07 g |
| –– mononenasycené | 1,90 g |
| –– polynenasycené | 1,17 g |
| ––– omega 3 | 0,95 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 275 mg |
| Sodík | 5,61 g |
| Sůl | 13,30 g |
| Sacharidy | 42,26 g |
| – cukry | 3,14 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích prsních řízků | Kuře prso | 500 g |
| 16 stroužků 16 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 112 g |
| 6 lžic 6 lžic husté sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 90 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce omáčky Sweet and sour plum (švestková) | ||
| 40 ml 40 ml sherry | Sherry | 40 ml |
| 20 ml 20 ml rýžového vína | Rýžové víno | 20 ml |
| 100 ml 100 ml teplé vody | Voda | 100 ml |
| kousek kousek zelené cibulové natě | Cibulka jarní nať čerstvá | |
| solamyl na obalení | Bramborový škrob | |
| sezamový olej (nebo sójový) | Olej sezamový | |
| několik kapek několik kapek citrónové šťávy | Šťáva z citrónu | |
| mletý cayenský pepř | Chilli paprička mletá | |
| mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |