Nutriční hodnoty (Kančí žebírka na víné a jalovci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 003 kJ / 2 391 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 156,12 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 144,55 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,57 g |
| Tuky | 156,32 g |
| – nasycené | 54,05 g |
| – nenasycené | 92,56 g |
| –– mononenasycené | 62,40 g |
| –– polynenasycené | 30,17 g |
| ––– omega 3 | 3,06 g |
| Vláknina | 17,08 g |
| Cholesterol | 431 mg |
| Sodík | 1,96 g |
| Sůl | 4,77 g |
| Sacharidy | 57,70 g |
| – cukry | 13,39 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g kančích žebírek | Kanec hřbet | 750 g |
| 150 ml 150 ml bílého vína | Víno bílé suché | 150 ml |
| 10 kuliček 10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1/2 1/2 menšího celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 3 - 4 lžíce 3 - 4 lžíce tomatového pyré | Pyré z červených rajčat | 52.5 g |
| 80 g 80 g slaniny | Špek | 80 g |
| vývar | Vývar hovězí | |
| koření na zvěřinu | Provensálské koření | |
| 50 g 50 g mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| l lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |