Nutriční hodnoty (Kuřecí roládky s rajčatovým středem a omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 440 kJ / 1 539 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 342,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 342,20 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,45 g |
Tuky | 17,26 g |
– nasycené | 4,99 g |
– nenasycené | 10,09 g |
–– mononenasycené | 6,44 g |
–– polynenasycené | 3,65 g |
––– omega 3 | 2,66 g |
Vláknina | 0,60 g |
Cholesterol | 828 mg |
Sodík | 1,47 g |
Sůl | 3,56 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 2,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 1400 g |
4 plátky 4 plátky šunky | Šunka vepřová vařená | 80 g |
4 plátky 4 plátky ementálu | Ementál | |
8 8 sušených rajčat v oleji (okapaných) | Rajčata červená sušená v oleji | |
8 lístků 8 lístků čerstvé bazalky | Bazalka čerstvá | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 lžíce 2 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 30 g |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
6 kuliček 6 kuliček nového koření | Nové koření | |
6 kuliček 6 kuliček pepře | Pepř černý | |
kousek kousek skořice | Skořice ceylonská | |
bazalka | Bazalka čerstvá | |
cukr | Cukr bílý | |
ocet | Ocet lihový | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |