Nutriční hodnoty (Špenátová roláda s ricottou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 663 kJ / 1 354 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 74,26 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,54 g |
| Tuky | 61,93 g |
| – nasycené | 19,92 g |
| – nenasycené | 30,36 g |
| –– mononenasycené | 22,82 g |
| –– polynenasycené | 7,54 g |
| ––– omega 3 | 1,55 g |
| Vláknina | 17,56 g |
| Cholesterol | 1,14 g |
| Sodík | 665 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 116,77 g |
| – cukry | 49,35 g |
| ––– laktóza | 6,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g špenátu | Špenát čerstvý | 250 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 70 g 70 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 70 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 200 g 200 g ricotty | Ricotta | 200 g |
| 80 g 80 g sušených rajčat | Dužina červeného rajčete sušená | 80 g |
| 2 snítky 2 snítky tymiánu | Tymián sušený | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |