Nutriční hodnoty (Ořechový šlehačkový beránek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 190 kJ / 2 675 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 58,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 27,40 g |
Tuky | 110,78 g |
– nasycené | 47,88 g |
– nenasycené | 49,35 g |
–– mononenasycené | 26,61 g |
–– polynenasycené | 22,74 g |
––– omega 3 | 3,68 g |
Vláknina | 8,70 g |
Cholesterol | 977 mg |
Sodík | 482 mg |
Sůl | 1,79 g |
Sacharidy | 356,80 g |
– cukry | 190,80 g |
––– laktóza | 6,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
210 g 210 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 210 g |
40 g 40 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 40 g |
180 g 180 g cukru krupice | Cukr bílý | 180 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
pár kapek kapek citronového aroma (nebo kůra z 1 citronu) | Aroma citrónové | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
200 g 200 g smetany ke šlehání 30% | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
sádlo | Sádlo vepřové | |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
moučkový cukr | Cukr bílý |