Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závin jablkový levný)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie5 419 kJ /
1 295 kcal
Bílkoviny32,10 g
– z toho živočišné bílkoviny9,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky60,76 g
– nasycené34,42 g
– nenasycené22,70 g
–– mononenasycené18,80 g
–– polynenasycené3,90 g
––– omega 30,41 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 412 mg
Sodík 163 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy151,98 g
– cukry10,48 g
––– laktóza0,48 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku kypřicího prášku do pečiva (nebo 2 lžičky jedlé sody) Kypřící prášek 6 g
60 g 60 g másla Máslo kravské 60 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
3 lžíce 3 lžíce vody Voda 54 ml
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
strouhanka (nebo drcené piškoty) Strouhanka pšeničná
strouhaná jablka Jablko čerstvé
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
vanilkový cukr Cukr vanilkový
rozinky Rozinky
sekané ořechy Vlašské ořechy
máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.