Nutriční hodnoty (Fazolové lusky s česnekem a vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 768 kJ / 662 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,06 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,70 g |
Tuky | 43,89 g |
– nasycené | 10,59 g |
– nenasycené | 28,69 g |
–– mononenasycené | 23,90 g |
–– polynenasycené | 4,79 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 20,45 g |
Cholesterol | 542 mg |
Sodík | 620 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 22,34 g |
– cukry | 7,90 g |
––– laktóza | 2,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
450 g 450 g mražených fazolových lusků | Fazolky mražené | 450 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
sůl | Sůl mořská | |
40 g 40 g tvrdého sýra (možno vynechat) | Sýr kravský tvrdý 30% | 40 g |