Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolové lusky s česnekem a vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 768 kJ /
662 kcal
Bílkoviny35,06 g
– z toho živočišné bílkoviny26,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,70 g
Tuky43,89 g
– nasycené10,59 g
– nenasycené28,69 g
–– mononenasycené23,90 g
–– polynenasycené4,79 g
––– omega 30,10 g
Vláknina20,45 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 620 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy22,34 g
– cukry7,90 g
––– laktóza2,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
450 g 450 g mražených fazolových lusků Fazolky mražené 450 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje Olej olivový 22 ml
sůl Sůl mořská
40 g 40 g tvrdého sýra (možno vynechat) Sýr kravský tvrdý 30% 40 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.