Nutriční hodnoty (Fazolový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 844 kJ / 919 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 63,20 g |
– nasycené | 25,50 g |
– nenasycené | 36,18 g |
–– mononenasycené | 19,86 g |
–– polynenasycené | 16,32 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 55,00 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 38,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 konzerva červených fazolí v nálevu | Fazole červená ledvina sterilované | |
2 konzervy 2 konzervy bílých fazolí v rajčatové omáčce | Fazole v tomatové omáčce | |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
5 svazků 5 svazků lahůdkové cibulky i s natí | Cibulka jarní čerstvá | 600 g |
2 2 žampiony (volitelně) | Žampion čerstvý | |
5 nožek 5 nožek párků | Párek vepřový | 200 g |
1/2 1/2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
1/2 1/2 zelené kapie | Paprika zelená čerstvá | |
1/2 1/2 tuby gulášového lahůdkového krému | Smetana kravská sladká 35% | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
zelená petrželka na posypání | Petržel nať čerstvá |