Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 844 kJ /
919 kcal
Bílkoviny40,00 g
– z toho živočišné bílkoviny28,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky63,20 g
– nasycené25,50 g
– nenasycené36,18 g
–– mononenasycené19,86 g
–– polynenasycené16,32 g
––– omega 31,80 g
Vláknina55,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,00 g
Sacharidy38,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
410 g 410 g červených fazolí v nálevu (1 konzerva) Fazole červená ledvina sterilované 410 g
820 g 820 g bílých fazolí v rajčatové omáčce (2 konzervy) Fazole v tomatové omáčce 820 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
5 svazků 5 svazků lahůdkové cibulky (i s natí) Cibulka jarní čerstvá 600 g
2 2 žampiony (nemusí být) Žampion čerstvý
5 5 párků Párek vepřový 400 g
1/2 1/2 červené kapie Paprika červená čerstvá
1/2 1/2 zelené kapie Paprika zelená čerstvá
80 g 80 g gulášového lahůdkového krému (viz foto) Smetana kravská sladká 35%
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
nasekaná petrželka na posypání Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.