Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 844 kJ /
919 kcal
Bílkoviny40,00 g
– z toho živočišné bílkoviny28,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky63,20 g
– nasycené25,50 g
– nenasycené36,18 g
–– mononenasycené19,86 g
–– polynenasycené16,32 g
––– omega 31,80 g
Vláknina55,00 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 1,74 g
Sůl4,00 g
Sacharidy38,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 konzerva červených fazolí v nálevu Fazole červená ledvina sterilované
2 konzervy 2 konzervy bílých fazolí v rajčatové omáčce Fazole v tomatové omáčce
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
5 svazků 5 svazků lahůdkové cibulky i s natí Cibulka jarní čerstvá 600 g
2 2 žampiony (volitelně) Žampion čerstvý
5 nožek 5 nožek párků Párek vepřový 200 g
1/2 1/2 červené kapie Paprika červená čerstvá
1/2 1/2 zelené kapie Paprika zelená čerstvá
1/2 1/2 tuby gulášového lahůdkového krému Smetana kravská sladká 35%
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
zelená petrželka na posypání Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.