Nutriční hodnoty (Fazolový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 844 kJ / 919 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 40,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 63,20 g |
| – nasycené | 25,50 g |
| – nenasycené | 36,18 g |
| –– mononenasycené | 19,86 g |
| –– polynenasycené | 16,32 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 55,00 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 1,74 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 38,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 410 g 410 g červených fazolí v nálevu (1 konzerva) | Fazole červená ledvina sterilované | 410 g |
| 820 g 820 g bílých fazolí v rajčatové omáčce (2 konzervy) | Fazole v tomatové omáčce | 820 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 5 svazků 5 svazků lahůdkové cibulky (i s natí) | Cibulka jarní čerstvá | 600 g |
| 2 2 žampiony (nemusí být) | Žampion čerstvý | |
| 5 5 párků | Párek vepřový | 400 g |
| 1/2 1/2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 1/2 1/2 zelené kapie | Paprika zelená čerstvá | |
| 80 g 80 g gulášového lahůdkového krému (viz foto) | Smetana kravská sladká 35% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| nasekaná petrželka na posypání | Petržel nať čerstvá |