Nutriční hodnoty (Kuřecí krém s medvědím česnekem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 240 kJ / 296 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 11,65 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 6,67 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,98 g | 
| Tuky | 7,70 g | 
| – nasycené | 4,72 g | 
| – nenasycené | 2,72 g | 
| –– mononenasycené | 0,69 g | 
| –– polynenasycené | 2,03 g | 
| ––– omega 3 | 0,35 g | 
| Vláknina | 8,60 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 34 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 42,03 g | 
| – cukry | 6,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 150 g 150 g kuřecího masa (prsní nebo stehenní) | Kuře prso | 150 g | 
| 4 4 menší brambory | Brambor zimní | 200 g | 
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| trocha trocha másla | Máslo kravské | |
| 1 hrst 1 hrst medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| 1 špetka 1 špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
| 1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
| 1 l 1 l vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 1000 ml | 
| sůl | Sůl mořská |