Nutriční hodnoty (Bramborová Charlotta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 647 kJ / 1 111 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 56,26 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,26 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,00 g | 
| Tuky | 36,37 g | 
| – nasycené | 16,19 g | 
| – nenasycené | 14,30 g | 
| –– mononenasycené | 12,10 g | 
| –– polynenasycené | 2,20 g | 
| ––– omega 3 | 0,23 g | 
| Vláknina | 16,50 g | 
| Cholesterol | 596 mg | 
| Sodík | 1,26 g | 
| Sůl | 2,97 g | 
| Sacharidy | 131,30 g | 
| – cukry | 15,90 g | 
| ––– laktóza | 8,40 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| cca 750 g 750 g brambor | Brambor zimní | 750 g | 
| 2 2 kuřecí řízky | Kuře prso | |
| 2 hrsti 2 hrsti nakrájené hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| cca 100 g 100 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g | 
| 1/2 hrst 1/2 hrst medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| 1/2 hrst 1/2 hrst pažitky | Pažitka čerstvá | |
| 2 PL 2 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| sádlo na vymazání | Sádlo vepřové | |
| strouhanka na vysypání | Strouhanka pšeničná |