Nutriční hodnoty (Jáhlová kaše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 833 kJ / 1 155 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,58 g |
| Tuky | 17,85 g |
| – nasycené | 2,58 g |
| – nenasycené | 14,25 g |
| –– mononenasycené | 5,91 g |
| –– polynenasycené | 8,34 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 26,80 g |
| Cholesterol | 5 mg |
| Sodík | 34 mg |
| Sůl | 0,04 g |
| Sacharidy | 203,64 g |
| – cukry | 51,98 g |
| ––– laktóza | 1,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g jáhel | Jáhly | 200 g |
| 40 g 40 g obilného mléka OvesMilk (sušený nápoj) | Nápoj ječný | 40 g |
| 600 ml 600 ml vody | Voda | 600 ml |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 1 1 banán | Banán čerstvý | 90 g |
| 30 g 30 g tvarohu ke strouhání | Tvaroh polotučný | 30 g |
| 20 g 20 g rozinek | Rozinky | 20 g |
| 20 g 20 g sekaných mandlí | Mandle loupané | 20 g |
| mletá skořice (dle chuti) | Skořice ceylonská mletá |