Nutriční hodnoty (Krekry se sušenými rajčaty a tymiánem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 60
| Energie | 12 016 kJ / 2 872 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 35,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,03 g |
| Tuky | 201,61 g |
| – nasycené | 110,96 g |
| – nenasycené | 85,53 g |
| –– mononenasycené | 73,83 g |
| –– polynenasycené | 11,70 g |
| ––– omega 3 | 1,19 g |
| Vláknina | 21,10 g |
| Cholesterol | 468 mg |
| Sodík | 377 mg |
| Sůl | 1,04 g |
| Sacharidy | 189,87 g |
| – cukry | 14,42 g |
| ––– laktóza | 3,92 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g brambor vařených ve slupce předchozí den | Brambor zimní | 150 g |
| 170 g 170 g ovčího sýra Kaškaval | Sýr hrudkový ovčí | 170 g |
| 120 g 120 g nakládaných rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | 120 g |
| 5 lžiček 5 lžiček tymiánu | Tymián sušený | 25 g |
| 150 g 150 g másla pokojové teploty | Máslo kravské | 150 g |
| 170 g 170 g celozrnné pšeničné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 170 g |
| 2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
| vajíčko na potření | Vejce slepičí |