Nutriční hodnoty (Jogurtový koláč z ovesných vloček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 088 kJ / 2 411 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 99,36 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 33,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 66,00 g |
| Tuky | 53,12 g |
| – nasycené | 11,64 g |
| – nenasycené | 33,40 g |
| –– mononenasycené | 18,40 g |
| –– polynenasycené | 15,00 g |
| ––– omega 3 | 0,66 g |
| Vláknina | 53,00 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 359 mg |
| Sůl | 0,62 g |
| Sacharidy | 357,40 g |
| – cukry | 26,00 g |
| ––– laktóza | 14,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek vloček | Vločky ovesné | 250 g |
| 1 hrnek 1 hrnek namletých vloček | Vločky ovesné | 250 g |
| 0,5 hrnku 0,5 hrnku celozrnné polohrubé mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| l lžíce lžíce cukru(medu)jiného sladidla (nemusí být) | E951 - Aspartam | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| ovoce ( já použila kompotované mandarinky+hrozn. víno) | Jahody čerstvé |