Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pštrosí steak s dýňovou kaší)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie2 522 kJ /
603 kcal
Bílkoviny0,67 g
– z toho živočišné bílkoviny0,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky66,30 g
– nasycené18,56 g
– nenasycené47,07 g
–– mononenasycené30,72 g
–– polynenasycené16,35 g
––– omega 36,13 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 8 mg
Sůl0,03 g
Sacharidy0,87 g
– cukry0,83 g
––– laktóza0,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 pštrosí steaky z horního stehna (každý cca 200 g) Pštrosí prso
2 lžíce 2 lžíce kvalitního olivového oleje Olej olivový 22 ml
4 4 lžičky otrhaných lístků tymiánu Tymián sušený
mořská sůl v mlýnku Sůl mořská
barevný pepř v mlýnku Pepř barevný
1 1 malá muškátová dýně Dýně muškátová čerstvá
2 lžíce 2 lžíce štýrského dýňového oleje Olej dýňový 30 ml
6 větviček 6 větviček tymiánu Tymián sušený
3 větvičky 3 větvičky rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 lžíce 1 lžíce smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 25 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.