Nutriční hodnoty (Kefírové anglické bagety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 129 kJ / 3 616 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 14,20 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 98,80 g |
| Tuky | 71,32 g |
| – nasycené | 29,91 g |
| – nenasycené | 36,51 g |
| –– mononenasycené | 22,78 g |
| –– polynenasycené | 13,73 g |
| ––– omega 3 | 0,89 g |
| Vláknina | 29,86 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 6,58 g |
| Sůl | 16,40 g |
| Sacharidy | 615,58 g |
| – cukry | 67,24 g |
| ––– laktóza | 14,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kefíru | Kefír | 400 ml |
| 100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
| 50 g 50 g sádla | Sádlo vepřové | 50 g |
| 2 lžičky 2 lžičky soli | Sůl mořská | 16 g |
| 2 lžičky 2 lžičky drceného kmínu | Kmín mletý | 10 g |
| lžička lžička sušeného česneku | Česnek sušený | |
| 800 g 800 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 800 g |
| 2 lžičky 2 lžičky cukru | Cukr bílý | 10 g |
| 42 g 42 g droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
| Na potření vejce | Vejce slepičí | |
| na oblohu plátky plátky anglické slaniny | Anglická slanina | |
| strouhaný tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |