Nutriční hodnoty (Pečená vepřová plec na šalotce a kmínu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 5 508 kJ / 1 317 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 206,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 205,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,09 g |
| Tuky | 49,89 g |
| – nasycené | 15,04 g |
| – nenasycené | 24,14 g |
| –– mononenasycené | 19,29 g |
| –– polynenasycené | 4,85 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 3,21 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 9,28 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 1 l 1 l vývaru z kostí | Vývar hovězí | 1000 ml |
| 7 ks 7 ks cibule šalotka | Šalotka čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku (CZ) | Česnek čerstvý | 14 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| vepřové sádlo | Sádlo vepřové |