Nutriční hodnoty (Pečený guláš na medu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 310 kJ / 1 269 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 184,75 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 178,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,35 g |
| Tuky | 11,80 g |
| – nasycené | 4,95 g |
| – nenasycené | 5,57 g |
| –– mononenasycené | 4,72 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 16,00 g |
| Cholesterol | 376 mg |
| Sodík | 688 mg |
| Sůl | 1,50 g |
| Sacharidy | 101,53 g |
| – cukry | 88,17 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 80 dkg 80 dkg hovězího masa | Hovězí kýta | 800 g |
| 3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 20 g |
| lžíce lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | |
| lžíce lžíce worchesteru | Worcestrová omáčka | |
| 2 lžíce 2 lžíce kečupu | Kečup sladký | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| sádlo (olej) | Sádlo vepřové | |
| sklenka sklenka vína (červené nebo bílé) | Víno bílé suché | |
| 1 1 masox | Bujón hovězí | |
| majoránka | Majoránka sušená | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |