Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s fenyklem a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 363 kJ / 804 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 20,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,23 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,87 g |
Tuky | 49,51 g |
– nasycené | 23,48 g |
– nenasycené | 25,34 g |
–– mononenasycené | 18,80 g |
–– polynenasycené | 6,54 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 53,58 g |
Cholesterol | 41 mg |
Sodík | 935 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 45,02 g |
– cukry | 22,43 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
váleček kýty | Vepřová kýta | |
1 1 malý fenykl | Fenykl hlíza | |
2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
2 cm 2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
koření Drákulova smrt (Meat masala, sušená bazalka) | Koření Argentina | |
200 ml 200 ml vývaru (může být i z kalíšku) | Vývar hovězí | 200 ml |
3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
sůl | Sůl mořská |