Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s fenyklem a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 363 kJ / 804 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,23 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,87 g |
| Tuky | 49,51 g |
| – nasycené | 23,48 g |
| – nenasycené | 25,34 g |
| –– mononenasycené | 18,80 g |
| –– polynenasycené | 6,54 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 53,58 g |
| Cholesterol | 41 mg |
| Sodík | 935 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 45,02 g |
| – cukry | 22,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| váleček kýty | Vepřová kýta | |
| 1 1 malý fenykl | Fenykl hlíza | |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 2 cm 2 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
| 1 1 žlutá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| koření Drákulova smrt (Meat masala, sušená bazalka) | Koření Argentina | |
| 200 ml 200 ml vývaru (může být i z kalíšku) | Vývar hovězí | 200 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 45 g |
| 2 lžičky 2 lžičky hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
| sůl | Sůl mořská |