Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové plátky s fenyklem a řapíkatým celerem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 363 kJ /
804 kcal
Bílkoviny20,10 g
– z toho živočišné bílkoviny2,23 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,87 g
Tuky49,51 g
– nasycené23,48 g
– nenasycené25,34 g
–– mononenasycené18,80 g
–– polynenasycené6,54 g
––– omega 30,12 g
Vláknina53,58 g
Cholesterol 41 mg
Sodík 935 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy45,02 g
– cukry22,43 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
váleček kýty Vepřová kýta
1 1 malý fenykl Fenykl hlíza
2 řapíky 2 řapíky celeru Celer bulva čerstvá 1000 g
2 cm 2 cm zázvoru Zázvor sušený
1 1 žlutá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
koření Drákulova smrt (Meat masala, sušená bazalka) Koření Argentina
200 ml 200 ml vývaru (může být i z kalíšku) Vývar hovězí 200 ml
3 lžíce 3 lžíce sádla Sádlo vepřové 45 g
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 8 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.