Nutriční hodnoty (Lehký osvěžující moučník s ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 837 kJ / 678 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 40,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 40,41 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 42,75 g |
– nasycené | 15,29 g |
– nenasycené | 17,68 g |
–– mononenasycené | 14,55 g |
–– polynenasycené | 3,13 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 498 mg |
Sůl | 1,07 g |
Sacharidy | 32,93 g |
– cukry | 30,13 g |
––– laktóza | 4,77 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 PL 4 PL vody | Voda | 72 ml |
kolik váží 3 vejce- přidáme cukru krupice | Cukr bílý | |
kolik váží 4 vejce- přidáme polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | |
špetka špetka sody | Jedlá soda | |
1 1 měkký tvaroh | Tvaroh polotučný | |
3-4 PL 3-4 PL zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 87.5 ml |
2 PL 2 PL pomazánkového másla bez příchutě | Pomazánka mléčná | 36 g |
1 PL 1 PL cukru moučky | Cukr bílý | 25 g |
1 1 jahodový kompot | Jahody zavařené | |
1 1 mandarinkový kompot | Mandarinka zavařená | |
1 1 dortová červená želatina | Želatina cukrářská | |
šlehačka dr. Oetkera | Šlehačka 35% |