Nutriční hodnoty (Treska v zeleninovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,69 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,62 g |
Tuky | 19,48 g |
– nasycené | 6,98 g |
– nenasycené | 12,32 g |
–– mononenasycené | 10,54 g |
–– polynenasycené | 1,79 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 13,85 g |
Cholesterol | 26 mg |
Sodík | 219 mg |
Sůl | 0,50 g |
Sacharidy | 17,75 g |
– cukry | 11,31 g |
––– laktóza | 0,08 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší nebo 2 kusy menších filetů tresky | ||
100-150 g 100-150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
100-150 g 100-150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 125 g |
100-150 g 100-150 g cukety | Cuketa čerstvá | 125 g |
3-4 kusy 3-4 kusy sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
1/2 1/2 menší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
hladká mouka na obalení ryb | Mouka pšeničná hladká |