Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Treska v zeleninovém lůžku)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 205 kJ /
288 kcal
Bílkoviny4,69 g
– z toho živočišné bílkoviny0,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,62 g
Tuky19,48 g
– nasycené6,98 g
– nenasycené12,32 g
–– mononenasycené10,54 g
–– polynenasycené1,79 g
––– omega 30,05 g
Vláknina13,85 g
Cholesterol 26 mg
Sodík 219 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy17,75 g
– cukry11,31 g
––– laktóza0,08 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší nebo 2 kusy menších filetů tresky
100-150 g 100-150 g mrkve Mrkev čerstvá 125 g
100-150 g 100-150 g celeru Celer bulva čerstvá 125 g
100-150 g 100-150 g cukety Cuketa čerstvá 125 g
3-4 kusy 3-4 kusy sušených rajčat v oleji Rajčata červená sušená v oleji
1/2 1/2 menší cibule Cibule čerstvá 35 g
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje Olej olivový 11 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
koření na ryby Grilovací koření
hladká mouka na obalení ryb Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.