Nutriční hodnoty (Treska v zeleninovém lůžku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 205 kJ / 288 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,07 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,62 g |
| Tuky | 19,48 g |
| – nasycené | 6,98 g |
| – nenasycené | 12,32 g |
| –– mononenasycené | 10,54 g |
| –– polynenasycené | 1,79 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 13,85 g |
| Cholesterol | 26 mg |
| Sodík | 219 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 17,75 g |
| – cukry | 11,31 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší nebo 2 kusy menších filetů tresky | ||
| 100-150 g 100-150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 125 g |
| 100-150 g 100-150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 125 g |
| 100-150 g 100-150 g cukety | Cuketa čerstvá | 125 g |
| 3-4 kusy 3-4 kusy sušených rajčat v oleji | Rajčata červená sušená v oleji | |
| 1/2 1/2 menší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| hladká mouka na obalení ryb | Mouka pšeničná hladká |