Nutriční hodnoty (Křehké placičky z kuřecího masa, hlívy , mrkve a rýže)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 597 kJ / 860 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 88,77 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 78,58 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,19 g |
| Tuky | 12,04 g |
| – nasycené | 3,23 g |
| – nenasycené | 5,98 g |
| –– mononenasycené | 4,35 g |
| –– polynenasycené | 1,63 g |
| ––– omega 3 | 0,60 g |
| Vláknina | 14,75 g |
| Cholesterol | 424 mg |
| Sodík | 363 mg |
| Sůl | 0,85 g |
| Sacharidy | 92,45 g |
| – cukry | 7,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g nasekaného upečeného kuřecího masa | Kuře prso | 300 g |
| 150 g 150 g hlívy ústřičné (žampiony) | Hlíva ústřičná syrová | 150 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 4 PL 4 PL uvařené rýže | Rýže bílá | 60 g |
| 2 PL 2 PL Solamylu (Hrašky) | Bramborový škrob | 30 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| houbové koření | Provensálské koření | |
| olej | Olej řepkový |