Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Skořicová buchta s čokoládou a oříšky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 16

Energie17 834 kJ /
4 262 kcal
Bílkoviny63,68 g
– z toho živočišné bílkoviny28,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny34,85 g
Tuky243,06 g
– nasycené118,58 g
– nenasycené110,86 g
–– mononenasycené97,89 g
–– polynenasycené12,97 g
––– omega 30,81 g
Vláknina19,45 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 379 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy445,35 g
– cukry305,30 g
––– laktóza3,65 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
180 g 180 g másla Máslo kravské 180 g
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
180 g 180 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 180 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
1 lžička 1 lžička prášku do pečiva Kypřící prášek 4 g
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
30 g 30 g krupicového cukru Cukr bílý 30 g
80 g 80 g sekaných oříšků (lískových, nebo pistácií, mandlí, i ve směsi) Lískový ořech 80 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.