Nutriční hodnoty (Skořicová buchta s čokoládou a oříšky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 16
| Energie | 17 834 kJ / 4 262 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 28,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,85 g |
| Tuky | 243,06 g |
| – nasycené | 118,58 g |
| – nenasycené | 110,86 g |
| –– mononenasycené | 97,89 g |
| –– polynenasycené | 12,97 g |
| ––– omega 3 | 0,81 g |
| Vláknina | 19,45 g |
| Cholesterol | 1,24 g |
| Sodík | 379 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 445,35 g |
| – cukry | 305,30 g |
| ––– laktóza | 3,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 180 g 180 g másla | Máslo kravské | 180 g |
| 200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 180 g 180 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 180 g |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
| 1 lžička 1 lžička prášku do pečiva | Kypřící prášek | 4 g |
| 100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
| 1 lžička 1 lžička mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 5 g |
| 30 g 30 g krupicového cukru | Cukr bílý | 30 g |
| 80 g 80 g sekaných oříšků (lískových, nebo pistácií, mandlí, i ve směsi) | Lískový ořech | 80 g |