Nutriční hodnoty (Drůbeží játra se zeleninou – pikantní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 148 kJ / 513 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 53,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
| Tuky | 16,03 g |
| – nasycené | 4,63 g |
| – nenasycené | 7,41 g |
| –– mononenasycené | 5,07 g |
| –– polynenasycené | 2,34 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 9,56 g |
| Cholesterol | 1,49 g |
| Sodík | 386 mg |
| Sůl | 0,94 g |
| Sacharidy | 34,98 g |
| – cukry | 10,59 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g očištěných drůbežích jater | Játra kuřecí | 300 g |
| 1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
| 4 ks 4 ks cherry rajčátek | Rajčata cherry | 120 g |
| 0,5 0,5 větší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 1 menší čerstvá feferonka | Paprika pálivá | |
| 1/2 1/2 kvalitní klobásy | Klobása | |
| 1/4 1/4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 37.5 g |
| 4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 PL 1 PL ostrého kečupu | Kečup ostrý | 15 ml |
| 2 ČL 2 ČL balzamikového krému | Ocet balsamikový červený | 20 ml |
| sůl (jen trochu) | Sůl mořská |