Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Drůbeží játra se zeleninou – pikantní)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 148 kJ /
513 kcal
Bílkoviny53,88 g
– z toho živočišné bílkoviny50,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,48 g
Tuky16,03 g
– nasycené4,63 g
– nenasycené7,41 g
–– mononenasycené5,07 g
–– polynenasycené2,34 g
––– omega 30,00 g
Vláknina9,56 g
Cholesterol 1,49 g
Sodík 386 mg
Sůl0,94 g
Sacharidy34,98 g
– cukry10,59 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g očištěných drůbežích jater Játra kuřecí 300 g
1/2 1/2 pórku Pórek čerstvý
4 ks 4 ks cherry rajčátek Rajčata cherry 120 g
0,5 0,5 větší cibule Cibule čerstvá 35 g
1 1 menší čerstvá feferonka Paprika pálivá
1/2 1/2 kvalitní klobásy Klobása
1/4 1/4 červené papriky Paprika červená čerstvá 37.5 g
4 plátky 4 plátky slaniny Špek
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 PL 1 PL ostrého kečupu Kečup ostrý 15 ml
2 ČL 2 ČL balzamikového krému Ocet balsamikový červený 20 ml
sůl (jen trochu) Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.