Nutriční hodnoty (Drůbeží játra se zeleninou – pikantní)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 148 kJ / 513 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
Tuky | 16,03 g |
– nasycené | 4,63 g |
– nenasycené | 7,41 g |
–– mononenasycené | 5,07 g |
–– polynenasycené | 2,34 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 9,56 g |
Cholesterol | 1,49 g |
Sodík | 386 mg |
Sůl | 0,94 g |
Sacharidy | 34,98 g |
– cukry | 10,59 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g očištěných drůbežích jater | Játra kuřecí | 300 g |
1/2 1/2 pórku | Pórek čerstvý | |
4 ks 4 ks cherry rajčátek | Rajčata cherry | 120 g |
0,5 0,5 větší cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
1 1 menší čerstvá feferonka | Paprika pálivá | |
1/2 1/2 kvalitní klobásy | Klobása | |
1/4 1/4 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 37.5 g |
4 plátky 4 plátky slaniny | Špek | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 PL 1 PL ostrého kečupu | Kečup ostrý | 15 ml |
2 ČL 2 ČL balzamikového krému | Ocet balsamikový červený | 20 ml |
sůl (jen trochu) | Sůl mořská |