Nutriční hodnoty (Koleno pečené v hrubozrnné hořčici)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 025 kJ / 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
| Tuky | 5,34 g |
| – nasycené | 0,53 g |
| – nenasycené | 4,46 g |
| –– mononenasycené | 3,04 g |
| –– polynenasycené | 1,42 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 16,10 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 342 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 39,80 g |
| – cukry | 9,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 palička 1 palička česneku | Česnek čerstvý | 80 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžíce 1 lžíce hrubozrnné hořčice | Hořčice hrubozrnná | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce domácího kečupu | Kečup sladký | 15 ml |