Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s bylinkovou vaječnou jíškou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie4 192 kJ /
1 002 kcal
Bílkoviny42,12 g
– z toho živočišné bílkoviny27,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,76 g
Tuky60,25 g
– nasycené13,14 g
– nenasycené41,12 g
–– mononenasycené27,65 g
–– polynenasycené13,47 g
––– omega 33,26 g
Vláknina14,79 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 238 mg
Sůl0,42 g
Sacharidy66,55 g
– cukry8,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
3 lžíce 3 lžíce krupice Krupice pšeničná hrubá 45 g
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
4 lístky 4 lístky šalvěje Šalvěj čerstvá
1 snítka 1 snítka libečku Libeček čerstvý
150 g 150 g mraženého hrášku s mrkví Hrášek zelený mražený 150 g
1 hrst 1 hrst namočených sušených hub Houby sušené směs
2 hrsti 2 hrsti drobně nakrájeného pórku Pórek čerstvý
1 hrst 1 hrst nasekané petrželky Petržel nať čerstvá
1 hrst 1 hrst nasekané pažitky Pažitka čerstvá
3 stroužky 3 stroužky rozetřeného česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
mletý kmín Kmín mletý
1,5 l 1,5 l masového vývaru (nebo zeleninového) Vývar masový 1500 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.