Nutriční hodnoty (Hovězí guláš s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 092 kJ / 739 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 113,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 111,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,20 g |
| Tuky | 29,00 g |
| – nasycené | 4,50 g |
| – nenasycené | 22,93 g |
| –– mononenasycené | 16,76 g |
| –– polynenasycené | 6,17 g |
| ––– omega 3 | 1,85 g |
| Vláknina | 5,00 g |
| Cholesterol | 235 mg |
| Sodík | 241 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 3,30 g |
| – cukry | 3,30 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g fazolových lusků | Fazolky čerstvé | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř na dochucení | Pepř černý | |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 500 g 500 g hovězího masa | Hovězí kýta | 500 g |
| tmavá jíška | Jíška tmavá instantní | |
| 2 2 polévkové lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | |
| 1 1 polévková lžíce mleté červené papriky | Paprika červená sušená | |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| hovězí vývar | Vývar hovězí |