Nutriční hodnoty (Kuřecí prsa v libečku se solamylovou krustou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 974 kJ / 1 428 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 187,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 180,46 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,88 g |
| Tuky | 23,64 g |
| – nasycené | 5,83 g |
| – nenasycené | 12,08 g |
| –– mononenasycené | 8,89 g |
| –– polynenasycené | 3,19 g |
| ––– omega 3 | 1,39 g |
| Vláknina | 7,46 g |
| Cholesterol | 903 mg |
| Sodík | 868 mg |
| Sůl | 1,70 g |
| Sacharidy | 96,93 g |
| – cukry | 4,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g kuřecích prs | Kuře prso | 700 g |
| 100 ml 100 ml bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 6 lžic 6 lžic solamylu | Bramborový škrob | 90 g |
| 2 lžíce 2 lžíce nadrobno nasekaného libečku | Libeček čerstvý | 30 g |
| 2 lžíce 2 lžíce krenexu | Křen sterilovaný | 30 g |
| 1/4 lžičky 1/4 lžičky barevného pepře (lze vynechat) | Pepř barevný | 1.25 g |
| solamyl na obalení | Bramborový škrob | |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| sůl na dochucení | Sůl mořská |