Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy, cibule a jogurtu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 973 kJ / 233 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 17,96 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g | 
| Tuky | 4,34 g | 
| – nasycené | 2,11 g | 
| – nenasycené | 1,51 g | 
| –– mononenasycené | 0,86 g | 
| –– polynenasycené | 0,66 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 8,40 g | 
| Cholesterol | 30 mg | 
| Sodík | 151 mg | 
| Sůl | 0,20 g | 
| Sacharidy | 28,60 g | 
| – cukry | 24,40 g | 
| ––– laktóza | 14,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 6 6 bulev červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g | 
| 300 g 300 g bílého jogurtu | Jogurt kravský bílý 1,5% | 300 ml | 
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | 
 
	