Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Salát z červené řepy, cibule a jogurtu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie973 kJ /
233 kcal
Bílkoviny17,96 g
– z toho živočišné bílkoviny16,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky4,34 g
– nasycené2,11 g
– nenasycené1,51 g
–– mononenasycené0,86 g
–– polynenasycené0,66 g
––– omega 30,00 g
Vláknina8,40 g
Cholesterol 30 mg
Sodík 151 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy28,60 g
– cukry24,40 g
––– laktóza14,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 bulev červené řepy Červená řepa čerstvá
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
300 g 300 g bílého jogurtu Jogurt kravský bílý 1,5% 300 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.